Un măr pe zi, o viață sănătoasă

În data de 30 ianuarie 2017, la C.N. Teodor Neș s-a desfășurat faza zonală a concursului Un măr pe zi, o viață sănătoasă, la care au participat echipaje de la mai multe școli. Elevii au redat cu multă măiestrie cadrul natural de creștere și îngrijire a pomului fructifer MINUNE – pentru sănătatea omului – MĂRUL.
Au subliniat, totodată, importanța consumului de mere, pentru menținerea unei vieți sănătoase.
Felicitări echipei de la Școala Scoala Gimnaziala Tulca, câștigătoarea fazei zonale, care s-a calificat pentru faza județeană!


Azi, 25 ianuarie 2017 a avut loc faza locală a acestui concurs. Au participat mai mulți elevi de gimnaziu, sub coordonarea prof. Rodica Păfucan și prof. Monica Zaha. Juriul a fost compus din prof. Gabriela Sabău – responsabil de proiecte educative la nivel de școală și prof. Alina Mitran – dir. adj. al instituției. Colaborator în realizarea materialelor didactice necesare – Cristian Butcă. Mulțumim domnului director – prof. Vasile Trăncău, pentru sprijinul acordat la reușita activității! Echipele câștigătoare vor participa în data de 30.01.2017 la faza zonală, alături de echipele altor școli.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?