Un măr pe zi, o viață sănătoasă

În data de 30 ianuarie 2017, la C.N. Teodor Neș s-a desfășurat faza zonală a concursului Un măr pe zi, o viață sănătoasă, la care au participat echipaje de la mai multe școli. Elevii au redat cu multă măiestrie cadrul natural de creștere și îngrijire a pomului fructifer MINUNE – pentru sănătatea omului – MĂRUL.
Au subliniat, totodată, importanța consumului de mere, pentru menținerea unei vieți sănătoase.
Felicitări echipei de la Școala Scoala Gimnaziala Tulca, câștigătoarea fazei zonale, care s-a calificat pentru faza județeană!


Azi, 25 ianuarie 2017 a avut loc faza locală a acestui concurs. Au participat mai mulți elevi de gimnaziu, sub coordonarea prof. Rodica Păfucan și prof. Monica Zaha. Juriul a fost compus din prof. Gabriela Sabău – responsabil de proiecte educative la nivel de școală și prof. Alina Mitran – dir. adj. al instituției. Colaborator în realizarea materialelor didactice necesare – Cristian Butcă. Mulțumim domnului director – prof. Vasile Trăncău, pentru sprijinul acordat la reușita activității! Echipele câștigătoare vor participa în data de 30.01.2017 la faza zonală, alături de echipele altor școli.

Lasă un răspuns