Evenimente 2013-2016

EVENIMENTE 2015

10.12.2015 – Miss & Mister Liceu 2015 – Tema: Rock & Roll

20.11.2015 – Balul Bobocilor 2015

EVENIMENTE 2013-2014

05.12.2013 – Miss & Mister Liceu 2013 – Tema: Bal mascat

 

După cum în fiecare an se obișnuiește, și anul acesta a avut loc spectacolul concurs Miss & Mister Liceu. Spectacolul a avut loc în data de 5 decembrie, fiind organizat de elevii din  clasa a XI-a C, îndrumați cu dăruire de diriginta clasei, doamna profesor doctor Adriana Foltuț.

Cea mai mare bătaie de cap, de altfel ca întotdeauna, o reprezintă alegerea unei teme inedite. Am propus și-am tot votat, până când, într-un final, am hotărât ca tema concursului să fie “Bal mascat”. Scopul nostru a fost să aducem în atenția spectatorilor, în afară de amuzamentul probelor, eleganță, inedit  și puțin mister.

Cei care au avut sarcina deloc facilă de a juriza prestaţia candidaţilor la titlul de Miss şi Mister Boboc au fost: Nagy Zoe, FoltuțAdriana, Petruț Monica, Zgimbe Mihaela, Popescu Randunel si Trancau Vasile.

În urma unei deliberări dificile, datorită prestaţiilor reuşite ale fiecărui concurent, juriul a decis că Igna Cristina ( clasa X) și Robert Baran ( clasa XII) merită titlul de Miss si Mister Liceu. Fără îndoială că fiecare dintre participanţi şi-a meritat pe deplin aplauzele şi aprecierea publicului: Sorin Tănase, Marius Popa, Iulia Iuonoiu, Iulia Toth, Otniel Moțoc, Paula Marușca, Kadlecz Bogdan, Codruța Coste. De asemenea, a fost acordat premiul de Miss și Mister Popularitate, ales de către public. Cei mai îndrăgiți în ochii acestora au fost Iulia Toth si Kadlecz Bogdan.

Un astfel de spectacol nu ar fi fost posibil fără contribuţia unor întreprinzători generoşi, a unor oameni de suflet care au înţeles să dăruiască, sponsorizând eforturile noastre. Le mulțumim și sperăm că vor continua să ne susțină. De asemenea, le mulțumim elevilor și persoanelor care au ținut publicul în priză în timp ce concurenții aveau un moment de respiro.

Cu mici greșeli, am scos într-un final totul la capăt, sperând ca în urma vizionării, atât concurenții cât și cei implicați v-au dăruit un zâmbet ș ibună dispoziție.

01.12.2013 – Ziua Națională a Romaniei

 

21.11.2013 – Ziua Internațională a Filosofiei

14.11.2013 – Miss & Mister Boboc 2013 – Tema: Grădina Edenului

Participă elevii claselor a IX-a:

Buz Teodora Achiței Paul
Bagosi Stefania Ardelean Andrei
Capăta Cristina Cura Iulian
Rusanovschi Laura Nistor Flavius
Șinca Iulia Bara Raul
   

 

Lasă un răspuns