Activităţi

ACTIVITĂȚI 2018

Miss & Mister Liceu 2018

Clasa a XI-a B, organizează în data de 2 februarie 2018, de la ora 19 spectacolul Miss ^ Mister Liceu 2018, spectacol la care va participa și cunoscutul interpret Liviu Teodorescu. Spectacolul va fi organizat la Casa de Cultură „Zilahy Lajos” din Salonta.

https://www.youtube.com/watch?v=P54rLKHXY6E

Ziua Francofoniei – 20 martie 2018

8 Martie 2018 – Corul Colegiului

 


ACTIVITĂȚI 2017


Concert de Crăciun

Balul bobocilor 2017

Clasa a IX-a C, organizează în data de 10 noiembrie 2017, de la ora 19 spectacolul Balul Bobocilor, spectacol în cadrul căruia vor concura pentru titlul de Miss și Mister Boboc elevi din clasa a IX-a.

Spectacolul va fi organizat la Casa de Cultură „Zilahy Lajos” din Salonta.


¤ Simularea unei situații de urgență la care au participat elevi de gimnaziu – 24.02.2017

¤ Miss & Mister Liceu 2017

¤ Un măr pe zi, o viață sănătoasă

¤ Aniversare Mihai Eminescu


10 martie 2017 – Avem de învățat mereu, de la toți și de la (din) toate!

Am ,,furat” model(e)

În cadrul inspecțiilor metodice pe care le fac prin școlile județului, am șansa să văd multe și să aflu multe lucruri frumoase și utile, ce se întâmplă prin școlile noastre, indiferent de mărimea și numele școlii sau de numărul copiilor.

Nu mai contează nici vechimea sau numele cadrului didactic, de la cel mai tânăr până la cel aflat în pragul pensionării, cu toții slujesc cu conștiinciozitate și devotament învățământul românesc, fiind deschiși mereu spre nou pentru o reformă reală a acestuia.
Dar, din păcate, după cum se știe, ea (reforma) nu se poate înfăptui de jos în sus, fără susținere financiară și fără o strategie și o implementare venite de la ministerul de resort.
Pe doamna profesor Ilie Adela Sofia, am mai văzut-o la clasă pe când lucra la Școala Gimnazială ,,Nestor Porumb” din Tulca; acum e cadru didactic la școala aparținătoare Colegiului Național ,,Teodor Neș” din Salonta. Aspectul școlii și dotarea ei vorbesc despre gospodarii din fruntea unității de învățământ, director Vasile Trancău, directori adjuncți Alina Mitran și Vasile Haș. Pe ultimul, pe dl profesor Vasile Haș, l-am ,,citit” ca pe un dascăl cu har, cu vocație, format la Liceul Pedagogic, etalonul școlilor normale pentru formarea cadrelor didactice. Și pot să spun, cu sinceritate și deschidere, că de la această școala din Salonta, am de luat modele și pentru școala noastră; din curtea interioară a clădirii, unde, pe asfalt, ,,tronează” un șotron, harta României, un melc, un ceas… toate realizate într-un mod inedit. Așa că am și ,,furat” modelul…

Jos pălăria în fața unor asemenea dascăli și elevi!
Profesor metodist Laura Ienei-David

Sursa: http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.14775


ACTIVITĂȚI 2013-2016