Premiile MAX

PREMIILE MAX

Asociatia “MAX-Valentin Ruge” a fost înfiintata în anul 2007, în memoria lui Valentin Alexandru Ruge, absolvent al Colegiului National Arany János (promotia 1988-1992), la initiativa unor prieteni de-ai lui Valentin, impresionati de altruismul si solicitudinea ce l-au caracterizat.

Asociatia este o persoana juridica de drept privat, nepatrimoniala, non-profit, apolitica si independenta, nesubordonata vreunei alte persoane juridice.

Scopul asociatiei este de a acorda premii, burse, de a realiza proiecte si acte caritabile în plan diversificat, inspirat din modul de actiune si gândire care l-a caracterizat pe Valentin.

În decursul celor 3 ani de la înfiintare, asociatia a acordat anual cate 2 premii “MAX” (pentru sectia româna si sectia maghiara) pentru excelenta academica elevilor din ultimul an ai Colegiului National Arany Janos.

In limita fondurilor pe care va fi in masura sa le atraga, asociatia îsi propune largirea ariei de actiune i.e. acordarea de burse de studiu sau sociale pe întreaga perioada de desfasurare a cursurilor liceale/universitare, organizarea de expozitii si concerte de binefacere, dezvoltarea de programe in regim de parteneriat cu alte O.N.G.-uri.

Pentru aceasta speram sa avem, ca si panâ acum, în primul rând sprijinul comunitatii Municipiului Salonta (atât pentru colectare de fonduri dar mai ales pentru idei si initiative pentru a caror punere in practica asociatia si-ar putea aduce contributia), întrucât întreaga activitate a Asociatiei MAX-Valentin Ruge este indreptata catre tinerii din aceasta zona.


Castigatorii premiilor Max au fost:

ASOCIAȚIA MAX – PAGINA WEB

     

Lasă un răspuns